Wijning, Wijn & Beleving

Onze Wijnen

5.-Flow-wijnenWe schenken uitsluitend wijnen die we zelf uitgebreid hebben geproefd en waarvan we vinden dat deze in onze wijnbar een plekje verdienen. Wij hebben een voorkeur voor Duitse wijnen zoals bijvoorbeeld Riesling, Spätburgunder en Dornfelder. De prijs / kwaliteit-verhouding is hierbij voor ons erg belangrijk. Regelmatig reizen we af naar Duitsland om onze wijnen te proeven en te selecteren. Ook het proeven van de lokale wijn-spijs combinaties heeft hierbij onze volle aandacht.

Naast het uitgebreide assortiment Duitse wijn hebben we uiteraard ook wijnen uit de andere belangrijke wijngebieden. Regelmatig zijn er wisselingen in ons assortiment, waarbij de smaak van onze klant een belangrijke rol speelt.

Voor de fijnproevers onder u, werken we constant aan een “aparte” wijnkaart. We proberen hier uitzonderlijke wijnen per fles aan te bieden (o.a. Bordeaux en Bourgogne). Deze zijn dan in onze bovenruimte te genieten in een huiselijke sfeer met eigen muziek. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.